Cursussen en lezingen

Jan geeft regelmatig cursussen en is in te huren voor het geven van een lezing. Door de corona beperkingen kunnen niet alle cursussen doorgaan. Heeft u belangstelling voor een of meerdere cursussen? Laat het dan weten zodat we u op de hoogte kunnen houden.

Permacultuur in je moestuin
Hoe tover je je moestuin om in een eetbaar paradijsje en hoe haal je meer rendement uit je 50 – 100 m2? In deze moestuincursus krijg je antwoord op deze vragen.

In het voorjaar van 2022 wordt deze cursus 3 keer gegeven: op vrijdag 11 februari, vrijdag 4 maart en vrijdag 11 maart.
Meer informatie over deze cursus en opgave

Workshop moestuinieren
Deze workshop is vooral geschikt voor mensen die binnenkort willen starten met een moestuin of die al gestart zijn maar nog wat handvatten nodig hebben.

De workshop wordt op zondag 13 maart gegeven in ‘t Natuurlijk Huus in Raalte.
Meer informatie over deze workshop en opgave

Permacultuurcursus
Permacultuur Centrum Nederland geeft een aantal keren per jaar een uitgebreide permacultuurcursus. Deze cursus bestaat uit 3 blokken van elk 4 dagen. Jan is een van de docenten voor blok 2. Meer informatie over deze cursus vindt u op de website van het Permacultuur Centrum.

Lezingen
Jan geeft door het hele land lezingen over onderwerpen die te maken hebben met permacultuur, stadslandbouw of natuurlijk bijenhouden. Wilt u hierover meer informatie? Neem gerust contact op.

Een lezing wordt gegeven op de door u gewenste locatie. De kosten zijn € 85,= en reiskosten € 0,19/kilometer vanuit Olst.