Cursussen en lezingen

Ik geef regelmatig cursussen en workshops. Nog niet van alle cursussen staan de prijs en cursusdata vast. Mocht u belangstelling hebben voor een of meerdere cursussen of workshops, laat het mij dan weten zodat ik u op de hoogte kan houden.

Permacultuur in je moestuin
Hoe tover je je moestuin om in een eetbaar paradijsje en hoe haal je meer rendement uit je 50 – 100 m2? In deze moestuincursus krijg je antwoord op deze vragen. De voorjaarscursus start op maandagavond 29 april 2019. Meer informatie.

Workshop composteren
In deze eendaagse workshop leren we de technieken van het composteren en doen we ervaring op met het samenstellen van een ‘warme’ composthoop.

Permacultuur praktijkdagen
Deze dagen zijn bedoeld voor mensen die een PDC opleiding hebben gevolgd en graag wat meer praktijkervaring willen opdoen.

Lezingen
Ik geef door het hele land lezingen over onderwerpen die te maken hebben met permacultuur, stadslandbouw en natuurlijk bijenhouden.

Permacultuur
Deze lezing is een introductie in de permacultuur. Wat is het en hoe is het ontstaan? In deze lezing ook veel voorbeelden van grotere en kleinere permacultuurprojecten wereldwijd.

Hoe maak ik mijn tuin bij-vriendelijk?
Naast honingbijen leven er in nederland ook honderden wilde bijen. Veel van deze soorten staan op de rode lijst en zijn dus met uitsterven bedreigd. In deze lezing laat ik zien hoe je je tuin zo bij-vriendelijk mogelijk inricht.

Belangstelling voor een van deze lezingen of liever een lezing over een ander onderwerp binnen permacultuur, stadslandbouw of natuurlijk bijenhouden? Neem gerust contact op.

Locatie & kosten
Een lezing wordt gegeven op de door u gewenste locatie. De kosten zijn € 85,= en reiskosten € 0,19/kilometer vanuit Olst.