kerstpakketten

Heeft u voor de feestdagen een leuke attentie nodig voor uw medewerkers, vrijwilligers, familielid of vriend(in)? Denk dan eens aan een kerstpakket met honing- en streekproducten!

Wij hebben 5 pakketten voor u samengesteld in verschillende prijsklassen. Ook is het mogelijk om voor u een pakket op maat te maken. Belangstelling? Neem contact met ons op!

Pakket 1:

Een fles Ambrosius Honing-kruidenwijn met een zakje glüh kruiden om om een heerlijke glühwein te maken!

Deze rode wijn is bereid uit twee Mediterrane druivensoorten en is verrijkt met Nederlandse honing, propolis en biologische kruiden. Het is ook mogelijk om de Honing-kruidenwijn te vervangen voor een fles Duitse Mede.

Prijs: € 10,=

Pakket 2:

Twee potten Nederlandse bijenhoning naar keuze met een waskaars.

U heeft de keuze uit voorjaarshoning, lindehoning en zomerhoning. Tegen meerprijs kunt u ook kiezen voor één of twee buitenlandse honingsoorten: acacia, kastanjehoning of tijmhoning. Ook behoort de wat duurdere Nederlandse heidehoning tot de mogelijkheden.

Prijs: € 15,=

 

 


Pakket 3:

Een pakket met verschillende verzorgingsproducten: handzeep, lippenbalsem en handcrème.

Al onze verzorgingsproducten hebben honing en/of bijenwas als basis. Uiteraard is het, tegen meerprijs, ook mogelijk om te kiezen voor een van onze andere verzorgings- of propolisproducten.

Prijs: € 12,=

 

 


Pakket 4:

Ons culinaire pakket met honing, mosterd en een koudgeperste olie.

Bij dit pakket zijn er verschillende keuze mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit lindehoning, voorjaarshoning of zomerhoning. Voor wat betreft de mosterd is er de keuze uit knoflook-, dille-, honing- of de ‘gewone’ mosterd.

Prijs: € 20,=

 

 

 


Pakket 5:

Ons ‘luxe’ pakket met allerlei lokaal lekkers en drie bijenwaskaarsen.

Dit pakket bestaat uit een pot Nederlandse bijenhoning naar keuze (voorjaars-, linde- of zomerhoning), een pot knoflook-, dille-, honing- of ‘gewone’ mosterd, een pot perenappel stroop, een bakje hakhoning naar keuze, een fles droge IESSEL Cider en een flesje koudgeperste hazelnootolie.

Prijs: € 40,=